Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Netflix: Mετά το “Crown” ετοιμάζει νέα σειρά για τον Πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι

Θα είναι βασισμένη στο βιβλίο “JFK: Coming Of Age In The American Century, 1917-1956”

ΝΕΤΦΛΙΞ

Μια μίνι σειρά για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι ετοιμάζει το Netflix, σύμφωνα με το “Variety”.

Θα είναι βασισμένη στο βιβλίο “JFK: Coming Of Age In The American Century, 1917-1956” του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Φρέντρικ Λόγκεβαλ το οποίο κυκλοφόρησε το 2020 με το πρώτο μέρος της δίτομης βιογραφίας να αφηγείται τη ζωή του από την παιδική ηλικία στη Μασαχουσέτη μέχρι την εποχή που έγινε ο νεότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Δείτε επίσης: «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 πάει Netflix

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος των ταινιών “Forrest Gump”, “A Star is Born” και του πολυαναμενόμενου “Killers of the Flower Moon” Έρικ Ροθ έχει αναλάβει το σενάριο και την παραγωγή με τους Πίτερ Σέρνιν και Τζένο Τόπινγκ να είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το νέο πρότζεκτ σύμφωνα με τις πηγές του “Variety” θα είναι στην ίδια λογική με την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά για την βρετανική βασιλική οικογένεια “The Crown” η οποία ολοκληρώνεται.

Και ίσως ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα όπου διαφορετικοί ηθοποιοί υποδύονται τους ίδιους χαρακτήρες σε διαφορετικές περιόδους της ζωής τους.

 

Δείτε επίσης: Ο Λάκης Γαβαλάς θα παίξει στη σειρά του Netflix «Emily in Paris»

 

Σημειώνεται ότι στις 22 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 60 χρόνια από τη δολοφονία του 35ου Αμερικανού Προέδρου, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στο Ντάλας τους Τέξας.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου