Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής»

Δείτε το ρεπορτάζ

Το «ξήλωμα» της Αυγής ξεκίνησε, με τον διευθυντή της, Σπύρο Ραπανάκη, να αναγκάζεται σε αποχώρηση.

Ο δημοσιογράφος, όπως επίσης και μεγάλο τμήμα της κομματικής εφημερίδας είχε από την πρώτη στιγμή ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου, με τον ίδιο να έχει μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη αλλά και άλλων στελεχών όπως ο Νίκος Καρανίκας.

Ο πρώην διευθυντής είχε προκαλέσει κατά καιρούς μεγάλες αντιδράσεις καθώς του χρέωναν πως δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα, προβάλλοντας πρόσωπα και πολιτικές θέσεις που πρόσκεινται στην Ομπρέλα και αδιαφορώντας για το αν η εφημερίδα εμφάνιζε μονομέρεια στην κάλυψη της εσωκομματικής ειδησεογραφίας.

Την ίδια ώρα κορυφώνεται η αγωνία των εργαζομένων στα κομματικά ΜΜΕ, τα οποία αντιμετωπίζουν έτσι κι αλλιώς μεγάλα προβλήματα επιβίωσης.

Οι εργαζόμενοι φοβούνται ότι οι εσωκομματικές συγκρούσεις, που όπως φαίνεται θα μαίνονται τουλάχιστον μέχρι το συνέδριο, θα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στα εργασιακά τους. Εν τω μεταξύ, την αναβολή του «Φεστιβάλ Σπούτνικ 2023», με δικαιολογία τα καιρικά φαινόμενα ανακοίνωσε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως θα γίνει το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» στις 27/9/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου