Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ντοκιμαντέρ στον ΑΝΤ1+ η ζωή της Καλομοίρας

Δείτε αναλυτικά

Διπλός τηλεοπτικός ρόλος αυτή τη σεζόν για την Καλομοίρα.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η επιστροφή της τραγουδίστριας στην Ελλάδα θα σηματοδοτηθεί τηλεοπτικά από τη συμμετοχή της στο «I am a celebrity get me out of here» του ΣΚΑΪ.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να συμμετέχει στο νέο πρότζεκτ του Ατζούν Ιλίτζαλι, στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, απορρίπτοντας την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να βρίσκεται στο «Fame Story» για λόγους που εξήγησε η ίδια στη Φαίη Σκορδά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της «Fay’s Time». Όπως είπε, ο Άγιος Δομίνικος απέχει δυόμισι ώρες από το σπίτι της στην Αμερική, κάτι που ήταν καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή, αφού θα μπορεί να «πετάγεται» να δει τα παιδιά της κάθε εβδομάδα.

Όμως, τα τηλεοπτικά σχέδια της Καλομοίρας δεν τελειώνουν με το «I am a celebrity get me out of here».

Η τραγουδίστρια έχει δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1, κι έτσι το δεύτερο μέρος της σεζόν θα τη δούμε σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τίτλο «American Greek Dream». Από την Αμερική στην Ελλάδα για το «Fame Story», κατόπιν στη Eurovision, στις ΗΠΑ ξανά, ο γάμος, η οικογένεια και η επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Το νέο πρότζεκτ προορίζεται για τον ΑΝΤ1+, το συνδρομητικό κανάλι του ομίλου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 22/9/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου