Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΡΤNews

Tην Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:00

Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, αλλά και οι εξελίξεις στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ΕΡΤNEWS, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Από το πρωί, κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων, αλλά και στις εκπομπές, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ για όσα αναγγείλει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 12:00 θα γίνει απευθείας σύνδεση με το Βελλίδειο, για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ3.

Παράλληλα, το δημοσιογραφικό και το τεχνικό δυναμικό του ΕΡΤNEWS θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ από τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματος. Διαρκής ενημέρωση και απευθείας συνδέσεις με τα στρατηγεία των διεκδικητών, αλλά και εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα.

Από τις 19:15 έως τις 21:00, η Βάλια Πετούρη και ο Απόστολος Μαγγηριάδης μπαίνουν στο στούντιο για να σχολιάσουν τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί τους προσκεκλημένοι πολιτικοί και αναλυτές.

Τη σκυτάλη παίρνει, στις 22:00, ο Δημήτρης Κοτταρίδης. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ θα εστιάσει στις ειδήσεις που θα βγουν από την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, στην κούρσα για τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην κατάσταση στις πληγείσες περιοχές. Στο στούντιο καλεσμένοι πολιτικοί αλλά και δημοσιογράφοι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου