Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρεμιέρα στο Mega για Μενεγάκη, Μελέτη, και Χρηστίδου

Το MEGA βάζει μπρος τις μηχανές και ενεργοποιεί το σύνολο των ζωντανών εκπομπών του μέσα στον Σεπτέμβριο.

Μέσα στις επόμενες περίπου τρεις εβδομάδες αναμένεται να ξεδιπλωθεί όλο το ζωντανό πρόγραμμα του σταθμού και στο σκέλος της Ψυχαγωγίας, κόβοντας και επίσημα πια την κορδέλα των εγκαινίων της σεζόν για το Μεγάλο Κανάλι.

Η ανανεωμένη “MEGA Καλημέρα” με την Ελεονώρα Μελέτη ανακοινώθηκε επίσημα πως θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου και μάλιστα σε νέα ώρα μετάδοσης, αφού πλέον θα ξεκινά 07:40 το πρωί περιορίζοντας αισθητά την Ενημέρωση στην πρωινή ζώνη του MEGA με σκοπό να χτυπήσει κατά μέτωπο το “Happy Day στον Alpha” με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Mega πρεμιέρα θα κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι!». Δίπλα της θα είναι κάθε Σάββατο κα Κυριακή η ανανεωμένη της ομάδα συνεργατών με τον Παύλο Σταματόπουλου, τον Νίκο Συρίγος και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θα δίνει ο Γρηγόρης Μελας. Λίγες ημέρες μετά, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, οι πρεμιέρες συνεχίζονται.

 

Στις 13.30 η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται το κοινό της με την εκπομπή «Ελένη», έχοντας μαζί της τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Νάνσυ Νικολαΐδου, και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι οποίοι θα συζητούν για όλα, θα σχολιάζουν και θα ενημερώνουν. Στο ενημερωτικό κομμάτι θα προστεθεί η Αλεξάνδρα Αθανασίου, δίνοντας μία πιο κοινωνική διάσταση, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου