Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ενημερωτικό στίγμα από το One Channel – Με εκπομπές και talk shows

Πληροφορίες, απευθείας συνδέσεις και σχόλια γύρω από όσα συµβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσµο

Με ένα δυναµικό ενηµερωτικό πρόγραµµα δίνει στίγµα το One Channel τη φετινή σεζόν. Από τις 09.00 το πρωί έως και τις 12.00 έρχεται το «One Live Magazine» µε τη Μάιρα Μπάρµπα.

Πληροφορίες, απευθείας συνδέσεις και σχόλια γύρω από όσα συµβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσµο. Ακολουθεί στις 14.00 το «One News», το πρώτο δελτίο του σταθµού, µε τη Ματίνα Βεντούρα, καθώς και το οικονοµικό ένθετο «One Economy» µε την Αθανασία Ακρίβου.

Λίγο πριν από τις 15.00, οι ειδήσεις στη νοηµατική γλώσσα. Στο… ακριβώς της ώρας (13.00, 15.00, 17.00) θα προβάλλεται δίλεπτο ειδήσεων µε όσα συµβαίνουν εκείνη τη στιγµή.

Το αναλυτικό δελτίο του One Channel είναι προγραµµατισµένο στις 18.00, µε την Ηλιάννα Κουλαρµάνη, ενώ από ∆ευτέρα έως Παρασκευή, 19.00 µε 20.30, ο Σταµάτης Ζαχαρός φωτίζει όλες τις κρυφές πτυχές της καθηµερινότητας. Καθηµερινά στις 20.30 το πολιτικό talk show «One Talk» µε τον Τάκη Χατζή θα κυριαρχεί και πάλι στα πολιτικά τηλεοπτικά ραντεβού της νέας σεζόν, µε τον Γιάννη Πολίτη (∆ευτέρα µε Πέµπτη) και τον Μάνο Νιφλή (Παρασκευή) να παίρνουν τη σκυτάλη µε το «Evening Report» (σ.σ.: σχολιάζουν οι Νίκος Φελέκης, Μαρία Καρακλιούµη, Γιώργος Μουρούτης).

Στις… «Στιγµές» µε τον Μάνο Νιφλή δηµοφιλείς καλεσµένοι από τον χώρο της πολιτικής, της Τέχνης και της επικαιρότητας έχουν την ευκαιρία να συστηθούν εκ νέου στο κοινό, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής τους, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο στο «One Culture» θα έχουν την τιµητική τους ταινίες του ευρωπαϊκού κινηµατογράφου, καθώς και ταξιδιωτικές εκποµπές.

 

*Δημοσιεύθηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 2/9/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου