Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Άνοιξε από νωρίς το πρωί η νέα τηλεοπτική σεζόν

Στις θέσεις τους από σήμερα όλοι οι δημοσιογράφοι της ενημέρωσης

Ξεκίνησε σήμερα νωρίς το πρωί η τηλεοπτική σεζόν όσον αφορά την ενημέρωση.

Βέβαια, αρκετοί κεντρικοί παρουσιαστές ενημερωτικών εκπομπών επέστρεψαν νωρίτερα λόγω της δυσάρεστης έκτακτης επικαιρότητας με τις καταστροφικές πυρκαγιές σε πολλά σημεία της χώρας μας.

Στα πόστα τους στην «Κοινωνία Ώρα Mega» βρίσκονται από νωρίς το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη.

Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού έχει ήδη επιστρέψει η Δώρα Αναγνωστοπούλου, όπως και το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος στο «Live News».

Στις 19.45 επανέρχεται στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «Mega Γεγονότα» η Ράνια Τζίμα. Βασικός σχολιαστής, ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Η Ράνια Τζίμα θα παρουσιάζει το δελτίο από Δευτέρα έως Πέμπτη, και από Παρασκευή έως Κυριακή η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η σεζόν όσον αφορά την ενημέρωση άνοιξε και για τον ΣΚΑΪ σήμερα νωρίς το πρωί με την «Πρώτη Εικόνα» στις 5.00 και ακολούθησε στις 6.00 το «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Οι «Αταίριαστοι» επιστρέφουν στη ζώνη που είχαν πριν από την έλευση της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου, και η εκπομπή των Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα θα προβάλλεται καθημερινά στις 9.50. Θα ακολουθούν καθημερινά στις 11.50 και μέχρι την έναρξη της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά οι «Δεκατιανοί» Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης.

Στην παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων στις 14.00 θα είναι η Λένα Φλυτζάνη και στο κεντρικό στις 19.50 η Σία Κοσιώνη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στις 18.50 επιστρέφει από σήμερα ο Αντώνης Σρόιτερ. Σε θέσεις σχολιαστών θα είναι οι: Σταύρος Θεοδωράκης, Λώρα Ιωάννου, Γιώργος Φίλης, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Προκοπάκης, Μάκης Παπαγεωργίου.

Αλλαγή του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ1 από σήμερα. Στο πρόγραμμα του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης θα υπάρχουν η πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις» με τη Χριστίνα Βίδου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 12.00, που θα παρουσιάζεται με εναλλαγή προσώπων (rotation), και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 18.00 με παρουσιαστή από Δευτέρα έως Πέμπτη τον Γιώργο Κουβαρά και από Παρασκευή έως Κυριακή τον Απόστολο Μαγγηριάδη.

Νωρίς το πρωί επέστρεψε στη συχνότητα του Open η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη, ενώ το απόγευμα στις 18.45 θα εκφωνήσει το πρώτο της δελτίο στο κανάλι της Παιανίας η Εύα Αντωνοπούλου, που μετακινήθηκε το καλοκαίρι από τον ΣΚΑΪ.

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 28/8/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου