Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ζωή Κρονάκη – Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Και επίσημα αλλάζουν ζώνη στην ΕΡΤ

Από τη νέα τηλεοπτική χρονιά τα δεδομένα αλλάζουν για το δίδυμο της ψυχαγωγικής εκπομπής

Mε επιτυχία ολοκλήρωσαν την φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μέσα από την εκπομπή «Δύο στη μία» που παρουσίαζαν κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι στην ΕΡΤ. Από τη νέα τηλεοπτική χρονιά, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν για το δίδυμο της ψυχαγωγικής εκπομπής.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο παρουσιαστές θα χρειαστεί να γυρίσουν τα ρολόγια τους… τρεις ώρες πίσω μιας και περνούν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου για τη δημόσια τηλεόραση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και μέσα από την επίσημη σελίδα της ΕΡΤ στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Σε αυτό το πρώτο teaser, λοιπόν, μαθαίνουμε πως η εκπομπή μετονομάζεται σε «Δύο στις δέκα» και η Ζωή Κρονάκη με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου θα μας καλημερίζουν στις 10 το πρωί. Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει ήδη προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου!

 

 

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο είχε πρωτοσυστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό σε αυτή την ζώνη τον περασμένο Σεπτέμβριο για να μεταφερθεί δυο εβδομάδες αργότερα στην μεσημβρινή ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου