Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Συζητήσεις Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου με «Πρώτο Θέμα» και iefimerida

Ενισχύεται ο flash.gr

Σε συζητήσεις µε τους ιδιοκτήτες της εφηµερίδας «Πρώτο Θέµα» και της ιστοσελίδας www.iefimerida.gr, Τάσο Καραµήτσο και Χρήστο Ράπτη, αντίστοιχα, φέρεται να βρίσκεται η επιχειρηµατική τριάδα των ∆. Μπάκου, Γ. Καϋµενάκη και Α. Εξάρχου. Μέχρι στιγµής δεν υπάρχει καµία επιβεβαίωση ή διάψευση από τις εµπλεκόµενες πλευρές, ωστόσο η επιθυµία των ισχυρών ανδρών του Action24 και του Attica να διευρύνουν την επιρροή τους στον χώρο των media είναι γνωστή και απολύτως δεδοµένη.

Στο µεταξύ, οι τρεις επιχειρηµατίες ρίχνουν αυτό το διάστηµα το βάρος στην ενίσχυση του flash.gr, που έχειπεριέλθει εδώ και καιρό στην κατοχή τους, µέσω της προβολής του ειδησεογραφικού περιεχοµένου που προβάλλουν τα δύο περιφερειακά κανάλια της ιδιοκτησίας τους. Σύµβουλος ∆ιοίκησης στο διαδικτυακό εγχείρηµα των Μπάκου, Καϋµενάκη και Εξάρχου είναι ο δηµοσιογράφος Σεραφείµ Κωνσταντινίδης, ενώ ο Γιάννης Χρηστάκος ανέλαβε τη ∆ιεύθυνση Περιεχοµένου.

Ο Μίλτος Εφεντάκης βρίσκεται στο πόστο του διευθυντή Τεχνολογίας και ∆ιαχείρισης Εργων και ο έµπειρος Φώτης Νάκος διευθυντής Σύνταξης. Τέλος, ο digital media director του οµίλου, Αποστόλης Χορτάτος, θα έχει στην άµεση εποπτεία του τα ψηφιακά προϊόντα του fl ash.gr.

 

*Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 24/6

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου