Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρεμιέρα για την Μαρία Αναστασοπούλου με την «Αρένα» και για το «#Ant1 Flashback με τους Ηλιάκη και Ράπτη

Πρεμιέρες το προσεχές διάστημα θα κάνουν δύο νέες εκπομπές στον ANT1.

Πρεμιέρες το προσεχές διάστημα θα κάνουν δύο νέες εκπομπές στον ANT1.

Από τη Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 23.00, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει  στην «Αρένα» και παρουσιάζει  live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων  που σόκαραν το πανελλήνιο. 

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1, «με  εύστοχο και ουσιαστικό λόγο, πολύπλευρη έρευνα και δημοσιογραφικό ήθος, η Μαρία Αναστασοπούλου τολμά να φέρνει στην επιφάνεια την  πραγματική εικόνα των γεγονότων, αναδεικνύοντας άγνωστες διαστάσεις τους. Στην “Αρένα”, οι συγκρούσεις απόψεων μεταξύ των καλεσμένων θα είναι δυνατές, ενώ ταυτόχρονα  θα αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτικές  προεκτάσεις θεμάτων που μας συγκλόνισαν».

Από το Σάββατο 27  Μαΐου και κάθε Σάββατο  και Κυριακή στις 20.00  το «#ΑΝΤ1 FLASHBACK»  με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη, έρχεται στο Μακεδονία TV για να μας ταξιδέψει  πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας  χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας  Ράπτης με το δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν «#ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν  στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές  στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

 

*Δημοσιεύθηκαν στην Ontime τις 20/5

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου