Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Και την επόμενη σεζόν με το «The Chase» στο MEGA η Μαρία Μπεκατώρου

Οι τέσσερις chasers κανονικά στις θέσεις τους, αναζητείται ένας ακόμη

Με το «The Chase» συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στο Mega η Μαρία Μπεκατώρου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια συμφώνησε με το κανάλι για έναν ακόμη κύκλο του τηλεπαιχνιδιού, το οποίο έχει γίνει σταθερή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού τα απογεύματα.

Τα γυρίσματα του φετινού κύκλου ολοκληρώνονται σύντομα, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου επεισοδίων. Θα είναι ο τρίτος κύκλος του παιχνιδιού, με το απογευματινό πρόγραμμα να επιστρέφει δριμύτερο και ανανεωμένο στις οθόνες μας το επόμενο φθινόπωρο έπειτα από ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα.

Παρά τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, και οι τέσσερις chasers θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους. Δηλαδή, η «Γυναίκα με τα μαύρα» Μαρία Μάρκου, «Το Βουνό» Βασίλης Φασιάς, «Το Γεράκι» Πάνος Δημάκης και «Ο αδέκαστος επιθεωρητής» Ηλίας Αλεξίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην επιτυχημένη ομάδα θα προστεθεί ένας ακόμη chaser, με την καταδίωξη να αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική στα καινούρια επεισόδια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού του Mega.

Τo παιχνίδι γνώσεων του Mega αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεπαιχνίδια, με φανατικό τηλεοπτικό κοινό, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά παγκοσμίως.

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 9/5/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου