Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision 2023: H εμφάνιση του Victor Vernicos στο τιρκουάζ χαλί

To Λίβερπουλ υποδέχθηκε όλους τους διαγωνιζόμενους στο St. George Hall, δίνοντας κι επίσημα το σύνθημα για να αρχίσει ο διαγωνισμός τραγουδιού

Όλες τις συμμετέχουσες χώρες της Eurovision 2023 υποδέχτηκε το Λίβερπουλ την Κυριακή 7 Μαΐου και επίσημα, με τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το «παρών» στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision, κατά την επίσημη υποδοχή όλων των χωρών στο Λίβερπουλ, βρέθηκε και ο Victor Vernicos.

Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανίστηκε, φορώντας με μπλέιζερ σε γήινες αποχρώσεις, όπως και τα ρούχα με τα οποία εμφανίζεται στη σκηνή κατά τη διάρκεια της performance του με το «What They Say».

 

Τον Victor συνόδευσαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνος Ρήγος, οι δύο σχολιαστές της φετινής διοργάνωσης, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά και η επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, Μόνικα Παπαδάτου, ενώ παρούσα ήταν και όλη η ομάδα της Ελλάδας.

Οι αρχές του Λίβερπουλ υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν όλες τις διαγωνιζόμενες χώρες στο St. George Hall, δίνοντας κι επίσημα το σύνθημα για ν’ αρχίσει η Eurovision του 2023.

 

 

Η δεύτερη πρόβα λίγο πριν τον ημιτελικό

Στις 5 του μήνα, ο Victor Vernicos ολοκλήρωσε και τη δεύτερη πρόβα του.

Με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία, ο Βίκτωρας ενθουσίασε το κοινό, με το σύγχρονο και ευρηματικό concept που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος για το «What They Say».

Ο 16χρονος εμφανίστηκε με ένα κοστούμι σε γήινες αποχρώσεις που σχεδίασε ο ενδυματολόγος Γιώργος Σεγρεδάκης. Η πρόβα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και, πλέον, η ελληνική αποστολή μετρά αντίστροφα για τον Β’ Ημιτελικό, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

Παράλληλα, ο Βίκτωρ Βερνίκος συνεχίζει να δίνει πολλές συνεντεύξεις σε ξένα και ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και να πρωταγωνιστεί σε διάφορα μουσικά events, όπως για παράδειγμα η εμφάνισή του στη σκηνή του θρυλικού Cavern Club, απ’ όπου ξεκίνησαν οι Beatles.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου