Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα του Victor Vernicos και το εντυπωσιακό concept επί σκηνής

Η ελληνική αποστολή μετρά αντίστροφα για τον β’ ημιτελικό την Πέμπτη 11 Μαΐου

Η παγκόσμια γλώσσα του συναισθήματος, η δύναμη του ελληνικού αλφαβήτου και η αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού γέμισαν τη σκηνή της Eurovision και στη δεύτερη πρόβα του Βίκτωρα το πρωί της Παρασκευής.

Με τη φωνή και την σκηνική του παρουσία ο Βίκτωρας ενθουσίασε, αγκαλιάζοντας το σύγχρονο και ευρηματικό concept με το οποίο ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθέτησε το «What They Say».

Ο 16 χρονος Βίκτωρ ντυμένος σε γήινες αποχρώσεις, με τα ρούχα που σχεδίασε ο ενδυματολόγος Γιώργος Σεγρεδάκης εντυπωσίασε και στη δεύτερη πρόβα.

Ένα ελληνικό αυγουστιάτικο βράδυ, μόνος στο δωμάτιό του, ο Βίκτωρ βιώνει τις αγωνίες που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Τις αποτυπώνει στο χαρτί. Και το ελληνικό αλφάβητο, βάση του λατινικού και του κυριλλικού αλφαβήτου, «δραπετεύει» από τις σελίδες του εφηβικού λευκώματος, συναντά τις λέξεις του τραγουδιού και δημιουργεί ένα νέο, οικουμενικό λεξιλόγιο για τα συναισθήματα που ξεχνάμε ή παραβλέπουμε μεγαλώνοντας.

Τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στη σκηνή της Eurovision, ανοίγοντας έναν φωτεινό δρόμο που οδηγεί στον έναστρο ουρανό.

Η δεύτερη επί σκηνής πρόβα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και, πλέον, η ελληνική αποστολή μετρά αντίστροφα για τον β’ ημιτελικό, την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Παράλληλα, ο Βίκτωρ Βερνίκος συνεχίζει να δίνει πολλές συνεντεύξεις στα ξένα και ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και να πρωταγωνιστεί σε διάφορα μουσικά events, όπως η εμφάνισή του στη σκηνή του θρυλικού «Cavern Club», απ’ όπου ξεκίνησαν οι Beatles.

 

@eurovision 16 years old and already an absolute KING of the stage 🤩👑🇬🇷 #Eurovision2023 #Eurovision @Victor Vernicos ♬ original sound – Eurovision

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου