Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MAGIQ DOORZ: Νέα ταινία για λογαριασμό της Yamaha Motor

Με πρωταγωνιστές αγαπημένους παίκτες των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης

Η νέα πρωτότυπη ταινία της MAGIQ DOORZ, με πρωταγωνιστές αγαπημένους παίκτες των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης, συνδυάζει με ευφάνταστο τρόπο την αγάπη για το μπάσκετ με τη δύναμη και την τεχνολογία της Yamaha Motor, του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

H ταινία «επισημοποιεί» τη χορηγία της Yamaha Motor προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Hellenic BasketBall Federation), ενώ το σύνθημα “Passion NonStop”, υπογραμμίζει τη σημασία της επιμονής, της ανθεκτικότητας και του ασταμάτητου πάθους για την επίτευξη της νίκης. Τα στοιχεία αυτά αξιοποίησε η MAGIQ DOORZ ξεπερνώντας με αποφασιστικότητα τις προκλήσεις και τους τεχνικούς περιορισμούς.

Η δημιουργική ιδέα, η εκτέλεση και η προσοχή στη λεπτομέρεια της παραγωγής, λειτουργούν ως απόδειξη της υπόσχεσης της Yamaha για συνεχή στήριξη του αθλητισμού σε όλες του τις εκφάνσεις, αλλά πάνω απ’ όλα μεταφέρουν μια αίσθηση οικειότητας και αυθεντικότητας, κάνοντας τους θεατές να νιώθουν ότι είναι μέρος του παιχνιδιού. Και γι’ αυτό αισθανόμαστε… εθνικά υπερήφανοι!

Ευχαριστούμε θερμά τους παίκτες της Εθνικής Μιχάλη Λούντζη, Λευτέρη Μαντζούκα, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Βαγγέλη Ζούγρη, Δημήτρη Αγραβάνη, Εβίνα Σταμάτη και Κατερίνα Σωτηρίου για τη συμμετοχή τους.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Kimino, σε μια παραγωγή της The Stripes Productions, που μεταφέρει πιστά την ατμόσφαιρα ενός street παιχνιδιού μπάσκετ, με όλη την αδρεναλίνη, την ένταση και τα πειράγματα μεταξύ συναθλητών. Παραγωγός της ταινίας, ο Konstantinos Katsaros. Η διεύθυνση φωτογραφίας ήταν του Konstantinos Koukoulios. Η πρωτότυπη μουσική ανήκει στον Lefteris Samson.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου