Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«The Morning Show»: Ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν

Το τέλος της δεύτερης σεζόν άφησε το κοινό με κομμένη την ανάσα και η τρίτη σεζόν έχει γνωστοποιηθεί ότι θα προβληθεί το επόμενο φθινόπωρο

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στο Apple TV+ η τηλεοπτική σειρά «The Morning Show» ανανεώθηκε και για τέταρτη σεζόν.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου επέστρεψαν οι Steve Carrell, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar και Tom Irwin, ενώ είχαμε και την άφιξη των Greta Lee, Ruairi O’Connor, Hasan Minhaj, Holland Taylor, Tara Karsian, Valeria Golino και Julianna Margulies.

Η υπόθεση της σειράς προσφέρει μια ματιά στο παρασκήνιο της ζωής των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνήσει το πρωί, εξερευνώντας τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνδρες και οι γυναίκες που εκτελούν αυτό το καθημερινό τηλεοπτικό τελετουργικό.

Το τέλος της δεύτερης σεζόν άφησε το κοινό με κομμένη την ανάσα και η τρίτη σεζόν έχει γνωστοποιηθεί ότι θα προβληθεί το επόμενο φθινόπωρο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου