MediaNews

Eurovision 2023: Η πρόβα του Andrew Lambrou με φωτιές και καταρράκτες

Ο Victor Vernicos αναμένεται να κάνει τη δική του πρόβα σήμερα το μεσημέρι, με το «What They Say»

Οι πρώτες πρόβες για την Eurovision στο Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει ήδη και ο Andrew Lambrou που εκπροσωπεί για φέτος την Κύπρο, έκανε την πρώτη του επίσημη πρόβα, αποκαλύπτοντας τα σκηνικά που επέλεξε για φέτος η κυπριακή αποστολή.

Ο τραγουδιστής έδωσε ένα σόου με αντιφατικά εφέ, αφού από τη μία «καίγεται» στις φλόγες και από την άλλη «ρέει» ανάμεσα σε καταρράκτες.

Ο Victor Vernicos αναμένεται να κάνει τη δική του πρόβα σήμερα το μεσημέρι, με το «What They Say». Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το σκηνικό θα είναι λιτό, με τον 16χρονο να βρίσκεται τελείως μόνος του επί σκηνής.

Την πρόβα της έκανε και η Loreen, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Σουηδία και είναι το απόλυτο φαβορί, μιας και πολλά από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης τη θέλουν να παίρνει ξανά τη νίκη, μετά τον θρίαμβο με το «Euphoria» που κέρδισε τον διαγωνισμό του 2012.

Ελλάδα και Κύπρος θα διαγωνιστούν στον β’ ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού. Ο Victor Vernicos θα τραγουδήσει 8ος την μπαλάντα του με τίτλο «What They Say» και ο Andrew Lambrou θα παρουσιάσει 6ος το κομμάτι του, που λέγεται «Break a Broken Heart».

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version