Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Alpha θέλει Βίκυ Σταυροπούλου και Λευτέρη Μητσόπουλο για το Μεγάλο Παζάρι

Θα είναι αυτό το δίδυμο που θα το αναλάβει;

Σε αναμονή αποφάσεων για τα τηλεπαιχνίδια της επόμενης σεζόν βρίσκεται ο Alpha, καθώς το επόμενο διάστημα αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις. Ο σταθμός διατηρεί τα δικαιώματα του Deal για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ επιθυμεί να επαναφέρει και Το Μεγάλο Παζάρι. Ένα από τα δύο, όμως, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει πάρει ένα μικρό προβάδισμα.

Το Μεγάλο Παζάρι, το θρυλικό παιχνίδι από το παρελθόν, ίσως βρίσκεται πολύ κοντά στην τηλεοπτική επιστροφή του, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ενδέχεται σύντομα να δούμε και ένα τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχής. Αντίθετα, το Deal ενδέχεται να ξεκουραστεί για λίγο καιρό και αυτό κυρίως γιατί επικρατεί η άποψη πως το συγκεκριμένο project πρέπει να αποκτήσει μια χρονική απόσταση από τον μέχρι τώρα παρουσιαστή του, Χρήστο Φερεντίνο.

Το ενδιαφέρον, όμως, επικεντρώνεται στο κομμάτι της παρουσίασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappit.gr, ο Alpha επιθυμεί δίδυμο παρουσιαστών για Το Μεγάλο Παζάρι, γυναικεία παρουσία στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή και άνδρα σε βοηθητικό ρόλο. Η επιθυμία του σταθμού, λοιπόν, είναι να το αναλάβει η Βίκυ Σταυροπούλου και δίπλα της να βρίσκεται ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Και τα δύο πρόσωπα εμφανίζονται αυτή τη στιγμή σε προγράμματα του Alpha και ο συνδυασμός τους στην ίδια εκπομπή αρέσει πολύ σε κάποιους. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία και σίγουρα καμία υπογραφή. Αρχικά, θα πρέπει να αποφασιστεί οριστικά ότι Το Μεγάλο Παζάρι βγαίνει μπροστά με καθημερινά επεισόδια, στη συνέχεια να γίνει η συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής και βέβαια, να πει το πολυπόθητο «ναι» η Βίκυ Σταυροπούλου.

Το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου