Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision 2023: O βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της σκηνής στο Λίβερπουλ

Η ελληνική όσο και η κυπριακή αποστολή θα ανέβουν στην σκηνή στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision στις 11 Μαΐου

Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα αποκάλυψαν χθες τη σκηνή της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ, όπου θα λάβει χώρα ο 67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε χθες το απόγευμα το Liverpool Arena όπου και φώτισαν τη σκηνή όπου θα βρεθούν όλες οι αποστολές από όλη την Ευρώπη -και όχι μόνο- για να διεκδικήσουν μία καλή θέση στον διαγωνισμό.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το κοινό ήταν σε θέση να δει από κοντά τη σκηνή η οποία είναι πολύ μεγάλη και καταρτισμένη με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που θα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές τις εμφανίσεις των εκπροσώπων των χωρών.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα έχει στεφθεί ήδη όταν θα ξεκινήσει η Eurovision.

Το βασιλικό ζεύγος, εκτός από τη φωταγώγηση της σκηνής, έκανε και μία μικρή βόλτα στην αρένα για να δει πώς έχουν διαμορφωθεί οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τόσους διαφορετικούς λαούς.

Επίσης είδαν από κοντά το προσωπικό που εργάζεται για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, και τις δημιουργικές ομάδες που θα υποδεχτούν τις αποστολές και θα φροντίσουν ώστε όλα να πάνε «ρολόι» στις τρεις βραδιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή αποστολή θα ανέβουν στην σκηνή στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision στις 11 Μαΐου.

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο που διέρρευσε στο Twitter με τη στιγμή της φωταγώγησης της σκηνής:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου