Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΕΡΤ3: Ενισχύει το ειδησεογραφικό προφίλ της με πέντε διαφορετικά θεματικά ενημερωτικά 10λεπτα

Σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα έως Παρασκευή

Τα ενημερωτικά χαρακτηριστικά της τονίζει η ΕΡΤ3 αξιοποιώντας την δυνατότητα δυναμικής ενημέρωσης την οποία μπορεί να αντλήσει από το πυκνό δίκτυο περιφερειακών σταθμών και ανταποκριτών της ΕΡΤ στο εσωτερικό και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Σε καθημερινή βάση -Δευτέρα έως Παρασκευή- άρχισαν να μεταδίδονται (22.15) από την ΕΡΤ3 ενημερωτικά 10λεπτά για τη Διασπορά, την ανάπτυξη της περιφέρειας, τα Βαλκάνια, τις Τέχνες και τη ζωή στις πόλεις.

Στο δεκάλεπτο για τη Διασπορά θα «μεταφέρεται» κάθε Δευτέρα ο παλμός της ελληνική ομογένειας, οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες των Ελλήνων του εξωτερικού, αλλά και χρηστικές πληροφορίες ώστε να ελαχιστοποιείται η «απόσταση» που μεσολαβεί.

Ρεπορτάζ για τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής περιφέρειας, με έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ζητήματα των τοπικών κοινωνιών, τροφοδοτούν το θεματικό 10λεπτο «Περιφερειακή ανάπτυξη» της (κάθε) Τρίτης. Το δεκάλεπτο της Τετάρτης διαμορφώνεται από την επικαιρότητα των χωρών της Βαλκανικής. Η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει νέα από τις γειτονικές χώρες και όχι μόνος από εκείνες με ανταποκρίσεις και θέματα των ανταποκριτών της ΕΡΤ από Βελιγράδι, Σκόπια, Τίρανα και τους συντάκτες του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων της ΕΡΤ3.

Κάθε Πέμπτη οι πολιτιστικές δράσεις στην ελληνική περιφέρεια, εκδηλώσεις, πρωτοβουλίες συνθέτουν το εβδομαδιαίο πολιτιστικό ένθετο «Τέχνες» του καναλιού και την Παρασκευή οι ανταποκριτές της ΕΡΤ θα μεταφέρουν μέσα από το 10λεπτο «Πόλεις» θέματα από την καθημερινότητα των τοπικών κοινωνιών για τα οποία δεν υπάρχει χώρος και χρόνος στα δελτία ειδήσεων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου