Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βραδινή ζώνη με… άρωμα εκλογών

Το Mega, που πρώτο έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις για μεταμεσονύχτιες εκπομπές

Μεγάλη γκρίνια υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο Open, καθώς στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου δεν έχει ανακοινωθεί -τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας- καμία σειρά  έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών.

Σε αντίθεση με το Mega, που πρώτο έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις για μεταμεσονύχτιες εκπομπές με Ράνια Τζίμα, ∆ώρα Αναγνωστοπούλου και Νίκη Λυμπεράκη, αλλά και τον Alpha, που ξεκίνησε από τον Ιανουάριο ειδική εκπομπή με τον Αντώνη Σρόιτερ, στην Παιανία δεν έχει γίνει κάποια σχετική συζήτηση για την αξιοποίηση προυσιαστών και πολιτικών συντακτών. Βεβαίως, υπάρχει πάντοτε ένα θέμα με τον αριθμό του διαθέσιμου δυναμικού για τον σκοπό αυτόν, καθώς και το μόνιμο πρόβλημα της έλλειψης ευελιξίας για την προώθηση της οποιασδήποτε παραγωγής. Κι όλα αυτά παρά τις επίμονες προσπάθειες να δοθεί λύση.

 

Την ίδια στιγμή, πάντως, έκτακτες βραδινές εκπομπές θα γίνουν και στον ΣΚΑΪ, με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Βασίλη Χιώτη, τον Παύλο Τσίμα, τον Αρη Πορτοσάλτε και άλλα στελέχη του δημοσιογραφικού τμήματος του Νέου Φαλήρου, ενώ στον ANT1 το βάρος έχει αναλάβει ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη δική του εκπομπή, που θα στραφεί σε αμιγώς πολιτικά θέματα.

 

 

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στις  22/4/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου