Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βίκυ Καγιά: Ποια πρόσωπα-έκπληξη έκαναν δοκιμαστικό για τη θέση της στο «Shopping Star»

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση του πρότζεκτ

Ξεκίνησε η αναζήτηση του προσώπου που θα διαδεχθεί τη Βίκυ  Καγιά στην παρουσίαση του «Shopping Star». Το συμβόλαιο  της παρουσιάστριας με το Star λήγει στις 30 Ιουνίου και ως γνωστόν, όπως άλλωστε ανακοίνωσε και η ίδια η παρουσιάστρια, δεν θα ανανεωθεί.

 

Τα γυρίσματα της εκπομπής ολοκληρώνονται σύντομα και αμέσως μετά η Βίκυ Καγιά θα αναζητήσει τη νέα τηλεοπτική στέγη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση του πρότζεκτ: της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Λάκη Γαβαλά, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου, μετά τη λήξη των συμβολαίων τους με τον ΣΚΑΪ, αλλά και της Μπέτυς Μαγγίρα, εφόσον δεν προχωρήσει η ανανέωση του συμβολαίου της με το Open.

 

 

 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τα δοκιμαστικά ξεκίνησαν. Τα πρώτα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό ήταν ο Γιώργος Καράβας και η Κάτια Ζυγούλη. Ο Γιώργος Καράβας αποτελείεδώ και χρόνια συνεργάτη του Star και οι δύο πλευρές έχουν πολύ καλή συνεργασία. Όσον αφορά την Κάτια Ζυγούλη, τη σεζόν 2020-2021 παρουσίασε στην ΕΡΤ την εκπομπή «Ιστορίες μόδας» και την ακριβώς αμέσως επόμενη σεζόν την εκπομπή «Ιστορίες καλής ζωής». Και οι δύο άφησαν εξαιρετικά καλές εντυπώσεις στα δοκιμαστικά.

 

Δημοσιεύτηκε στο στην εφημερίσα ΟΝΤΙΜΕ Σαββατοκύριακο 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου