Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

J2US: Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για την έναρξη του αποψινού live;

Το σίγουρο είναι ότι η διασκέδαση ξεκινάει από πολύ νωρίς!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία έχει γίνει το J2US για τους τηλεθεατές, που κάθε Σάββατο επιλέγουν Alpha για να διασκεδάσουν το βράδυ τους!

Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά από διάλειμμα μίας εβδομάδας, λόγω Πάσχα, επιστρέφει κεφάτος και έτοιμος για ένα ακόμα σούπερ πάρτι!

Το J2US έρχεται ξανά στις οθόνες μας, με τον Νίκο Κοκλώνη να ετοιμάζεται ξανά για μια φαντασμαγορική έναρξη, στην οποία, σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη, θα τραγουδήσει κομμάτι του Νίκου Καρβέλα, μεταποιημένο φυσικά στα… μέτρα του!

Η Ναταλία Γερμανού άφησε υπονοούμενα για κάτι που θα μάθουμε για την καλεσμένη στο σόου, Μαρία Καρλάκη, ενώ παρουσιάστηκαν τα ζευγάρια που είναι στην κορυφή αλλά και στις τελευταίες θέσεις.

Όπως μετέφεραν στο «Καλύτερα δε γίνεται», στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας στο προηγούμενο live, ήταν η Εύη Δρούτσα με τον Μπο και η Κατερίνα Στανίση με τον Παντελή Τουτουντζή, όπως και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη Λίτσα Γιαγκούση που αποχώρησαν.

Σταθερά στην κορυφή βρέθηκαν ο Τριαντάφυλλος με τη Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαρίάντα Πιερίδη και η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου