Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μεταξύ του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ1 ο Λάκης Λαζόπουλος

Μέσα από την ελληνική μυθοπλασία θα επιστρέψει ο γνωστός δημιουργός

Την τηλεοπτική του επιστροφή, αυτή τη φορά μέσα από την ελληνική μυθοπλασία, αποφάσισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο γνωστός δημιουργός γράφει τη νέα του σειρά με τίτλο «Πνίξε τη Γιολάντα», η οποία παρουσιάζει την ιστορία μιας οικογένειας ομογενών που αποφασίζει να επιστρέψει από την Αστόρια, στη μακρινή Νέα Υόρκη, στον τόπο καταγωγής της, τη Λέσβο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη», ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται σε λίγο καιρό για τα πρώτα γυρίσματα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, τα πρώτα τρία επεισόδια θα γυριστούν το επόμενο διάστημα στην Αστόρια της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια ο τόπος της πλοκής θα είναι η Μυτιλήνη. Σε ό,τι αφορά το καστ, ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πολλά ονόματα στο μυαλό του, ακόμα όμως κρατά τα χαρτιά του κλειστά.

Το σίγουρο είναι πως εκείνο θα τον απολαύσουμε σε έναν από τους κεντρικούς ρόλους της κωμικής σειράς.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο κανάλια, τον ANT1 και τον ΣΚΑΪ, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί πού θα προβληθεί η νέα του σειρά. Με το κανάλι του Αμαρουσίου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την αναβίωση των «Μήτσων», όμως με τον ΣΚΑΪ είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή. Ωστόσο, υπάρχει εξαιρετικά θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Στον ΣΚΑΪ θα επιμείνουν και την επόμενη σεζόν στην παραγωγή ελληνικών σειρών, παρά τα όχι και τόσο καλά αποτελέσματα που είχε ο σταθμός τη χρονιά που τελειώνει. Έτσι, θέλουν ένα από τα ονόματα που θα εντάξουν στο δυναμικό τους να είναι ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σε δεύτερο χρόνο, ο γνωστός ηθοποιός δεν αποκλείει την επιστροφή του και στο πεδίο της σάτιρας.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 20/4/2023

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου