Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το ΑΝΤ1+ Original «Στα 4» πάει στις Κάννες

Είναι η μοναδική ελληνική παραγωγή που συμμετέχει στο φετινό The Wit Fresh TV Fiction

Το  ΑΝΤ1+ Original «Στα 4», με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Καλτσή, επιλέχθηκε από το The Wit Fresh TV Fiction και παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Palais Τheater Debussy στο πλαίσιο του ετήσιου MIPTV, της παγκόσμιας διοργάνωσης για την τηλεοπτική αγορά, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Κάννες.

Η πρωτότυπη σειρά του ΑΝΤ1+, σε παραγωγή των ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS, είναι η μοναδική ελληνική παραγωγή που συμμετέχει στο φετινό The Wit Fresh TV Fiction, ξεχωρίζοντας για τον κωμικό της χαρακτήρα και την αμεσότητα με την οποία παρουσιάζει τη ζωή της «Στέλλας», μιας νεαρής γυναίκας με αναπηρία. Πρόκειται για μια επιδραστική κωμωδία που αλλάζει τα δεδομένα, στηρίζοντας τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και θεματολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά παρουσιάστηκε μαζί με νέες παραγωγές σημαντικών εταιρειών διανομής περιεχομένου, όπως η Paramount, η Banijay και η Beta Films. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις Κάννες, λειτουργεί ως κόμβος αλληλεπίδρασης μεταξύ παραγωγών και διανομέων από όλον τον κόσμο, καθώς φιλοξενεί όλες τις νέες ιδέες και τάσεις που αφορούν στην παραγωγή και διανομή τηλεοπτικού και on demand περιεχομένου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου