Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Happy Traveller στη Μουμπάι το Σάββατο στον ΣΚΑΪ

Στις 17.30 στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 8 Απριλίου, η οικογένεια του Happy Traveller ταξιδεύει στην Ινδία και συγκριμένα στη Μουμπάι, που είναι γνωστή και ως Βομβάη.

Δείτε το τρέιλερ

Μπορεί το Δελχί να είναι η πρωτεύουσα της Ινδίας, όμως η Μπουμπάι είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη και αποτελεί οικονομικό και εμπορικό κέντρο της χώρας.

Happy traveller

Οι ταξιδιώτες μας ξεκινούν την περιήγησή τους από την εμβληματική αψίδα – σήμα κατατεθέν της πόλης. Βλέπουν το ιστορικό κέντρο με κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, πολλά από τα οποία έχουν χτιστεί την περίοδο που η Ινδία ήταν υπό την κατοχή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Happy traveller

Περιπλανιούνται σε χαοτικές αγορές δοκιμάζοντας τοπικές λιχουδιές, μπαίνουν στον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό και πηγαίνουν στη γειτονιά με τα πλυντήρια ρούχων, όπου τα άπειρα απλωμένα ρούχα δημιουργούν μια πρωτόγνωρη ταξιδιωτικά εικόνα.

Happy traveller

Τέλος, πηγαίνουν με βάρκα στο νησί «Ελεφάντα» στο κέντρο του κόλπου της Βομβάης, όπου εξερευνούν τις σπηλιές με τους Ινδουιστικούς ναούς και επισκέπτονται ένα μικρό χωριό όπου βιώνουν από κοντά την καθημερινή ζωή των ντόπιων.

Happy traveller

Μία διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία στη Μουμπάι της Ινδίας το Σάββατο 8 Απριλίου στις 17.30, στον ΣΚΑΪ.

Happy traveller

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου