Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστά 5% η ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ – To 11% δηλώνει θετικό στο «ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας» του Ανδρουλάκη

Στο 52% στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν πέντε μονάδες διαφορά, 31% έναντι 26%, στην αναγωγή επί των εγκύρων, με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Στην πρόθεση ψήφου, το κόμμα της κυβέρνησης είναι μπροστά εκείνου της αξιωματικής αντιπολίτευσης 4,5 μονάδες, 29,5% έναντι 25%.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Η διαφορά στην εκτίμηση ψήφου των αναποφάσιστων στο 5,5%, δηλαδή 35% έναντι 29,5%.

Σε ό,τι αφορά το σύνολο δείγματος, το 88% ανέφερε ως το πιο σημαντικό κριτήριο την κοινωνική πολιτική, την υγεία και την παιδεία, με την ακρίβεια και την οικονομία να ακολουθούν από κοντά, στο 86%. Σε ό,τι αφορά τις ηλικίες από 17 έως 29, το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο: 88% για αμφότερα. Ακολουθούν οι εγκληματικότητα, θεσμοί και διαφάνεια, εξωτερική πολιτική και άμυνα και το δυστύχημα στα Τέμπη. Στους αναποφάσιστους, η κοινωνική πολιτική είναι στο 87% και η οικονομία στο 85%.


Σε ό,τι αφορά τον πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει πρώτος, στο δείγμα των 1.107 ανθρώπων. Το 36% τον «δείχνει» ως επιλογή, έναντι 25% του Αλέξη Τσίπρα, 24% του… Κανένα και 11% του Νίκου Ανδρουλάκη.

TAGS

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου