Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τόνι Σφήνος ή Μελέτης Ηλίας στο «5Χ5»

Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου και οι υπεύθυνοι του καναλιού βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάρκου Σεφερλή.

Παρά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από τον ΑΝΤ1, με ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε ο ΣΚΑΪ για τη μεταγραφή του μεσούσης της σεζόν, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αποφασίσει να συνεχίσει το τηλεπαιχνίδι«5Χ5» και την επόμενη σεζόν. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη «μετά Μάρκον» εποχή, ενώ λίστες σβήνονται και γράφονται με ονόματα υποψήφιων παρουσιαστών. Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν του «5Χ5» στον ANT1 θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου και οι υπεύθυνοι του καναλιού βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάρκου Σεφερλή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μάρκου βρίσκονται ο περφόρμερ Τόνι Σφήνος και ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας. Ο πρώτος έχει παρουσιάσει και άλλα τηλεπαιχνίδια στο παρελθόν, ενώ ο δεύτερος έχει συζητήσει αρκετές φορές το ενδεχόμενο παρουσίασης τηλεπαιχνιδιού. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα υποψήφια ονόματα για την παρουσίαση του «5Χ5», και δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα και για γυναίκα παρουσιάστρια.

 

*Δημοσιεύθηκε στην Ontime του Σαββατοκύριακου την 1/4

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου