Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Επεκτείνεται η συνεργασία MAD TV – Nova

Στο πλαίσιο αυτό, το κανάλι Nova Mad Greekζ, που βρίσκεται στη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, ανανεώνεται με νέα εικαστική προσέγγιση.

Το Mad και η Nova, μέλος της United Group, μετά από 15 χρόνια επωφελούς συνεργασίας, προχώρησαν πρόσφατα σε επέκταση αυτής για επιπλέον τρία χρόνια. Στόχος και των δύο μερών παραμένει η μουσική ψυχαγωγία του κοινού μέσα από το συνδρομητικό κανάλι Nova Mad Greekζ, το οποίο μεταδίδει 24/7 αποκλειστικά ελληνικό μουσικό περιεχόμενο, «φρεσκάροντας» παράλληλα -τη νέα χρονιά- την ταυτότητά του.

Στο πλαίσιο αυτό, το κανάλι Nova Mad Greekζ, που βρίσκεται στη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, ανανεώνεται με νέα εικαστική προσέγγιση, διατηρώντας τη μουσική του ταυτότητα. Αποκτά ένα φρέσκο look & feel με νέα station IDs, zone IDs και σηματοποιήσεις, αντλώντας έμπνευση από την ελληνική κουλτούρα. Παράλληλα, το μουσικό πρόγραμμα του Nova Mad Greekζ ενισχύεται με αφιερώματα σε δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες και με την ενσωμάτωση νέων ζωνών. Για 15 χρόνια, το Nova Mad Greekζ βρίσκεται αποκλειστικά στη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου