Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ιωάννα Μαλέσκου: Με ποιον τηλεοπτικό σταθμό «φλερτάρει» η παρουσιάστρια

Η Ιωάννα Μαλέσκου προς το παρόν, βέβαια, περιμένει τον ερχομό της κόρης της.

Κοντά στην επιστροφή της στη μικρή οθόνη φαίνεται να είναι η Ιωάννα Μαλέσκου . Η παρουσιάστρια, βέβαια, αυτή τη στιγμή ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον ερχομό του μωρού της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκοπεύει να επανακάμψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια είχε μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να της προταθεί κάτι συγκεκριμένο στην παρούσα χρονική συγκυρία. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν πως θα μπορούσε να κατευθυνθεί από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, είτε στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, εφόσον αποφασιστεί οριστικά από τον ΑΝΤ1 η ενεργοποίηση της ζώνης, ή να αναλάβει την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού.

Η Ιωάννα Μαλέσκου προς το παρόν, βέβαια, περιμένει τον ερχομό της κόρης της, ενώ προετοιμάζεται και για την τέλεση του πολιτικού γάμου της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Μετά τη γέννηση του μωρού, αναμένεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 15 Μαρτίου 2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου