Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μετά τον Σεφερλή, ακολουθεί ο Φερεντίνος στον ΣΚΑΪ

«Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις».

Και επίσημα άνοιξε χθες η μεταγραφική περίοδος στην τηλεόραση. Λίγες ώρες μετά το προαναγγελθέν επί της ουσίας διαζύγιο του Νίκου Μουτσινά με τον Σκάι, ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου ανακοίνωσε χθες το βράδυ την ένταξη του Μάρκου Σεφερλή στο δυναμικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί συνάντηση του Μάρκου Σεφερλή με στελέχη του ΑΝΤ1 την Παρασκευή, οπότε και οριστικοποιήθηκε η λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του», αναφέρει το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε καταλήγοντας:

«Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις».

Εδώ και εβδομάδες ο Μάρκος Σεφερλής διαπραγματευόταν τη συνέχεια της τηλεοπτικής του πορείας εκτός ΑΝΤ1. Οι συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου κατέληξαν σε αδιέξοδο, καθώς στον κωμικό ηθοποιό προτάθηκε μείωση αποδοχών προκειμένου να συνεχιστεί το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» και την επόμενη σεζόν. Έτσι, ο παρουσιαστής ξεκίνησε να συνομιλεί τόσο με τον Alpha όσο και με τον Σκάι, στον οποίο και τελικά υπέγραψε χθες.

Στο κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως καταλήγει και ο Χρήστος Φερεντίνος για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ο μονομάχος» και ενδεχομένως μουσικής εκπομπής τα βράδια του Σαββάτου, ωστόσο η εν λόγω συνεργασία θα αργήσει να ανακοινωθεί, καθώς το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον Alpha λήγει επισήμως το Σεπτέμβριο!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου