Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Με «τριπλή» Ζέτα – Τι περιλαμβάνει η τελική πρόταση του ΑΝΤ1

Σε τελική φάση μπαίνουν οι συζητήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1.

 

Σύμφωνα, δε, με τις τελευταίες πληροφορίες της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ», το κανάλι του Αμαρουσίου έχει καταθέσει μια «δέσμη» προτάσεων προς την παρουσιάστρια και ηθοποιό, ούτως ώστε να έχει την ευχέρεια να επιλέξει ό,τι της ταιριάζει περισσότερο. Δεν πέρασε αρκετός καιρός από την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της ξανθιάς καλλονής στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αν θυμάστε, λοιπόν, τότε και όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

 

Εν τω μεταξύ, επιβεβαιώθηκαν από καλά ενημερωμένες πηγές μας οι φήμες που ήθελαν τη Ζέτα να έχει δεχθεί «πολιορκία» από τον Σκάι, προκειμένου να μετακομίσει στο Φάληρο με την παρουσίαση νέου τηλεπαιχνιδιού. Ο ΑΝΤ1, από την πλευρά του, έχει προτείνει ήδη στη Ζέτα Μακρυπούλια τη συνέχεια του «Ρουκ Ζουκ» αλλά και το ριάλιτι «Traitors» («Προδότες»), το οποίο θυμίζει αρκετά το παιχνίδι «Μια νύχτα στο Παλέρμο» που παίζεται σε συντροφιές.

 

Το τρίτο σκέλος της πρότασης, τώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ», είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε νέα κωμική σειρά που θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα «όπλα» του σταθμού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θέλει να το μπουστάρει δυνατά. Είναι στην ευχέρεια λοιπόν της παρουσιάστριας εάν θα επιλέξει να κρατήσει το πηδάλιο του ριάλιτι ή τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα φιλόδοξη σειρά του σταθμού του Αμαρουσίου, μαζί φυσικά με το «Ρουκ Ζουκ», που έχει αποδειχθεί «πουλέν» για το κανάλι.

 

 

Σημειώνουμε πως το καθημερινό τηλεπαιχνίδι για μία ακόμη σεζόν σημειώνει ικανοποιητικότατες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης της μεσημβρινής ζώνης και, ως γνωστόν, πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις (ειδικά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς και για την τηλεθέαση, που με το ζόρι οι εκπομπές σημειώνουν διψήφια νούμερα στην τηλεθέαση). Στο διά ταύτα, με τα τωρινά δεδομέ- να, η (ωραία) Ζέτα Μακρυπούλια θα υπογράψει τελικά και νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1. Δεν την αφήνουν έτσι, εύκολα, να πει bye bye…

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 13 Μαρτίου 2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου