Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας

Προσπαθεί να πείσει τον Άγη να αλλάξει γνώμη και να αναλάβει τις ευθύνες του 

 

Ο «Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει απόψε στις 20:00 με νέο επεισόδιο, όπου η Αμαλία μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας και προσπαθεί να πείσει τον Άγη να αλλάξει γνώμη και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Διαβάστε όσα θα συμβούν

Η Γεωργία αποκαλύπτει στον Πάρη το μεγάλο της μυστικό και βρίσκει στο πρόσωπό του έναν συμπαραστάτη, πράγμα που φαίνεται να χαροποιεί την Πιπίτσα. Ο Βλησσάρης αναγκάζεται να ομολογήσει τον λόγο για τον οποίον κρυφάκουγε την συζήτηση των κοριτσιών και η Αμαλία αποφασίζει να λάβει δράση ώστε να βοηθήσει τη Γεωργία ταρακουνώντας τον Άγη. Την ίδια ώρα, ο Ζήσης παρακινούμενος από τη Βικτώρια, προσπαθεί να πείσει τον Αναγνώστου να διαπράξει ένα έγκλημα που θα διευκολύνει τα σχέδια όλων, αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά. Μήπως όμως η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, τον κάνει να παραβεί τις αρχές του και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Βικτώριας; Τέλος, η Αμαλία δέχεται ένα μυστηριώδες και άκρως ανησυχητικό τηλεφώνημα… Ποια είναι η ανατρεπτική πληροφορία που λαμβάνει;

Δείτε το τρέιλερ:

 

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

 

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου