Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Αθηνά Παντελίδη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «∆εν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος από τον Σταύρο»

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών, και η μητέρα του αείμνηστους τραγουδιστή, Αθηνά, μιλά στο «Secret» για την τραγική απώλεια της οικογένειας

 

Επτά χρόνια µετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη , έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Σταύρος, σε ηλικία 66 ετών. Η σύζυγός του, Αθηνά Παντελίδη, δηλώνει στο «Secret» ότι «δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος από τον Σταύρο».

H κηδεία τελέστηκε την Τρίτη στον Αγιο Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας και η ταφή έγινε στο Νεκροταφείο της Μεταµόρφωσης, όπου έχει ταφεί και ο Παντελής. Όσοι ήξεραν καλά τον Σταύρο Παντελίδη τονίζουν ότι ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, σεµνός και ταπεινός, ενώ ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του Παντελή, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Το απόγευµα της Κυριακής, ο γιος του και επίσης τραγουδιστής Κωνσταντίνος Παντελίδης µε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσµο για τη στήριξή του σε αυτές τις δύσκολες στιγµές.

Μία ηµέρα µετά την κηδεία, ο βενιαµίν της οικογένειας ευχαρίστησε εκ νέου όσους τους συµπαραστάθηκαν, ενώ έκανε και το πρώτο του story που αφορούσε τις εµφανίσεις του στην «Αυτοκίνηση» µε τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο ∆άντη.

Ο ίδιος θα επιστρέψει κανονικά στην πίστα και θέλει τον κόσµο να είναι µαζί του. Η Αθηνά Παντελίδη, από τη µεριά της, ανέβασε story και έγραψε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσµο για την τόσο µεγάλη συµπαράσταση στην οικογένειά µου! Εύχοµαι υγεία σε όλους».

ΣΤΗ ΜΕΘ
Ο Σταύρoς Παντελίδης τους τελευταίους µήνες νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ έπειτα από ένα αιµορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο γιος του Κωνσταντίνος διέκοψε τις εµφανίσεις του µε τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο ∆άντη.

Τελικά, ο Σταύρoς Παντελίδης έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, που ακόµη δεν έχει ξεπεράσει τον χαµό του Παντελή. Τα δύο αδέλφια της οικογένειας, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος, στάθηκαν στον πατέρα τους από την πρώτη στιγµή της περιπέτειας της υγείας του και πίστευαν ότι µέχρι το τέλος θα γινόταν ένα θαύµα και ο πατέρας τους θα ζούσε.

Τελικά, δεν τα κατάφερε και όλη η οικογένεια έχει βυθιστεί σε απέραντη θλίψη, καθώς µε τον θάνατο του πατέρα τους ξύπνησαν και οι αναµνήσεις από τον χαµό του Παντελή, που η οικογένεια δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Οι φίλοι και θαυµαστές του Παντελή, αλλά και του Κωνσταντίνου, που ακολουθεί τα χνάρια του αδερφού του στο τραγούδι, µε συγκινητικά posts δίνουν συλλυπητήρια στην οικογένεια, ενώ γράφουν πως «µετά από επτά χρόνια και κάτι παραπάνω θα ξαναπάρεις τον γιο σου στην αγκαλιά σου και θα τον αγκαλιάσεις! Αναπαύσου εν ειρήνη, κύριε Σταύρο!».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης σε δηλώσεις που είχε κάνει στο «Πρωινό» είχε πει για την κατάσταση υγείας του πατέρα του: «∆εν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είµαι σε θέση. Ο πατέρας µου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκοµείο σε πολύ κρίσιµη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και µας ενηµερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό, για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσµο για τα µηνύµατα αγάπης και τις ευχές που µας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της Εντατικής του νοσοκοµείου ΚΑΤ, που είναι δίπλα µας. Εύχοµαι υγεία σε όλο τον κόσµο. Να είναι όλοι καλά»

 

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 11/03/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου