Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Προβληµατισµός στον ΑΝΤ1 για το «Καληµέρα Ελλάδα» – Τι συζητείται για Παπαδάκη, Αναστασοπούλου και δυναμικό κοινό

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο Μαρούσι για τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το «Καλημέρα, Ελλάδα» τόσο στο σύνολο όσο και, κυρίως, στο δυναμικό κοινό.

Ειδικά, μάλιστα, σε ό,τι αφορά τη δεξαμενή 18-54, το ζήτημα που έχει προκύψει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν είναι πολυδιάστατο, αφού, αφενός, δεν καταγράφεται καμία προοπτική βελτίωσης και, αφετέρου, με τον τρόπο αυτόν «καίγεται» ένας από τους βασικούς άξονες της εμπλοκής της Μαρίας Αναστασοπούλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η μεταγραφή

Bλέπετε, εκτός των άλλων, η μεταγραφή της καλής δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΪ στόχευε εξαρχής και στην προσέγγιση μιας μερίδας τηλεθεατών που ανήκει στις λεγόμενες «εμπορικές», με τις οποίες φαίνεται πως ο Γιώργος Παπαδάκης δυσκολευόταν να έχει τηλεοπτική επαφή αντίστοιχη με αυτή του παρελθόντος. Ωστόσο, ακόμα και στην παρούσα συγκυρία και παρά την παρουσία της Μαρίας Αναστασοπούλου στο πλευρό του, οι σχετικές… πτήσεις παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλές.

Η γενικότερη εικόνα στο πεδίο των επιδόσεων της εκπομπής, αλλά και η αγωνία ενόψει των κρίσιμων πολιτικά μηνών, στους οποίους θα κριθεί η μάχη της επιρροής των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών στην επικείμενη προεκλογική περίοδο, έχουν προκαλέσει σημάδια εμφανούς εκνευρισμού στους κόλπους των συντελεστών της εκπομπής.

Αντίθετες απόψεις

Μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, η κατάσταση αυτή επηρέασε και το δίδυμο των παρουσιαστών, το οποίο σε κάποιες στιγμές είχε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για τη διαχείριση της θεματολογίας, αλλά και για τον χρόνο των παρεμβάσεων της Μαρίας Αναστασοπούλου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τριβές και μουρμούρες.

Χάριν της ανάγκης να δοθεί ισχυρό στίγμα με την είσοδο του νέου έτους, οι εν λόγω διαφορές πηγαίνουν στην άκρη για την ώρα, ωστόσο είναι σαφές πως το κλίμα στην ιστορική εκπομπή του ΑΝΤ1 συνιστά μία από τις βασικές αιτίες σκεπτικισμού για την πορεία του καναλιού στα υψηλά κλιμάκια του ομίλου.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 7 Ιανουαρίου 2023.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου