Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Social μπάχαλο: Η νέα θέση της Πόπης Τσαπανίδου, οι χρήστες των social media και οι δημοσιογράφοι

Νίκος Μουρατίδης

Η μπάλα πήρε γενικά όλον τον δημοσιογραφικό κλάδο

Το «Social μπάχαλο» στην πρώτη στήλη για το 2023 θα ασχοληθεί με τον χαμό που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την Πόπη Τσαπανίδου και τη νέα της θέση ως εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κακός χαμός σου λέω, κούκλα μου. Όπως πάντα, οι χρήστες των social media, που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, είχαν άποψη και για τον επαγγελματικό προσανατολισμό της Πόπης. Η μπάλα πήρε γενικά όλον τον δημοσιογραφικό κλάδο και ανακατεύτηκαν οι σταρ τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι, οι μεροκαματιάρηδες δημοσιογράφοι, οι δεξιοί, οι αριστεροί, οι πάνω, οι κάτω, η Μαρία Σπυράκη, ο Τράγκας (Θεός σχωρέσ’ τον), η Ντόρα Κουτροκόη, ο Γιώργος Καραϊβάζ και ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το ότι η Πόπη έγινε εκπρόσωπος Τύπου δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι δεν μπορούμε να διασύρουμε έτσι φύρδην μίγδην όλους τους δημοσιογράφους, γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι δεν είναι το ίδιο.

Το ξέρω πως ο κλάδος δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του, ξέρω ότι το δημοσιογραφικό λειτούργημα αμφισβητείται από πολύ κόσμο, αλλά, ρε φίλε, υπάρχουν δημοσιογράφοι φτωχοί, μεροκαματιάρηδες και απλήρωτοι. Δημοσιογράφοι που φυλακίζονται ή δημοσιογράφοι που σκοτώνονται εν ώρα δουλειάς. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που για να τσοντάρουν στο μηνιάτικό τους κάνουν και άλλες δουλειές. Και δημόσιες σχέσεις κάνουν και γραφείο Τύπου σε εταιρείες ή σε πολιτικούς κάνουν… Η Πόπη Τσαπανίδου τους πείραξε; Και άρχισαν να ψάχνουν και να ανασύρουν παλιές δηλώσεις της για να της κάνουν τη μούρη κρέας.

Έλεος κάπου!

Η Πόπη είναι μια γυναίκα που έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή της, που έχει παλέψει με νύχια και με δόντια, που έμεινε χήρα με ένα παιδί και έγκυος σε δίδυμα και που υπήρξε άφραγκη για πολύ καιρό. Μια γυναίκα που «έπεσε» και ξανασηκώθηκε – και γι’ αυτό αξίζει τον θαυμασμό μας και όχι την κακία μας. Η Πόπη δεν είναι πολιτικός. Είναι δημοσιογράφος και αυτό που κάνει τώρα είναι να βρίσκεται στη θέση του εκπροσώπου Τύπου και να πληρώνεται.

Καλύτερα από το να την έχουν απλήρωτη τα κανάλια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου