Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Night Out»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο με καλεσμένο τον Αποστόλη Τότσικα (Βίντεο)

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και το «Night Out» έρχονται σήμερα στις 00.10 στο MEGA και υποδέχονται τον Αποστόλη Τότσικα.

Σήμερα, ο Αποστόλης Τότσικας προσγειώνεται στην πιο φιλόξενη ταράτσα της πόλης και το «Night Out» ξεκινά με ποτό και κουβέντα για την καταλυτική είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», αλλά και για την επανένωσή του με την ομάδα του «Μπρούσκο».

Το παιχνίδι του «Night Out» αρχίζει με μεγάλες εκπλήξεις τόσο για τον καλεσμένο, όσο και για το κοινό. Στις προκλήσεις που ακολουθούν, ανακαλύπτουμε τα κρυφά ταλέντα του Αποστόλη Τότσικα στα drums αλλά και στο πώς χειρίζεται τις λέξεις.

Η Ελένη Βαΐτσου αιφνιδιάζει τον Αποστόλη εισβάλλοντας στην ταράτσα και μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου μοιράζονται μοναδικές backstage στιγμές από το «Μπρούσκο» και συζητούν χαριτολογώντας για το ενδεχόμενο ενός remake.

Στην επόμενη δοκιμασία, ο Αποστόλης Τότσικας θα πρέπει να πετάξει ψηλά. Χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία σε extreme sports, ο τολμηρός καλεσμένος καλείται να δοκιμάσει τα όριά του με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Πώς θα αντιδράσει η σύζυγός του Ρούλα Ρέβη;

Η βραδιά ολοκληρώνεται με μία αφοπλιστικά ειλικρινή συζήτηση ανάμεσα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Αποστόλη Τότσικα. Ο δημοφιλής ηθοποιός μοιράζεται αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια και την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής.

Η συνέχεια σήμερα στις 00.10 στο MEGA!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου