Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Ράδιο Αρβύλα»: Δεν θα παίξουν… μπάλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο – Τέλος η εκπομπή για το 2022

Τις τελευταίες εκπομπές τους για το έτος κάνουν οι «Ράδιο Αρβύλα» αυτήν την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης τη Δευτέρα

Λίγο πριν τη λήξη της αντίστροφης μέτρησης επέλεξε ο anchorman των «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης, να ανακοινώσει στους θεατές της εκπομπής του ΑΝΤ1 ότι σταματάει στο τέλος της εβδομάδας. Ο λόγος… λογικός. Από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα αρχίσει η προβολή του Παγκόσμιου Κυπέλλου  μέσα από τη συχνότητα του σταθμού. Έτσι οι «Ράδιο Αρβύλα» δίνουν ξανά ραντεβού με το κοινό τους από τις αρχές του 2023.

«Πριν το νούμερο ένα να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών του “Ράδιο Αρβύλα” για το 2022. Ο λόγος βέβαια είναι το Μουντιάλ που έρχεται στον ΑΝΤ1. Οι ανάγκες του Μουντιάλ για τα διαφημιστικά πακέτα που πρέπει να παίζουν πριν από το παιχνίδι αλλά και για τις ζωντανές συνδέσεις που πρέπει να γίνονται με τα γήπεδα πριν το παιχνίδι είχαν ως αποτέλεσμα στο 20:00 με 21:00 που βγαίνουμε εμείς στον “αέρα” να μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος που χάνεται το νόημα. Οπότε θα σας αφήσουμε δυστυχώς στο τέλος αυτής της εβδομάδας, χωρίς να το θέλουμε καθόλου. Πάνω που ζεσταθήκαμε και κάναμε 19-20 εκπομπές, θα τα πούμε το 2023 μόλις τελειώσουν όλα αυτά γιατί μετά το μουντιάλ είναι οι γιορτές», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου