Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

New Media Studies: Υποδέχτηκε φοιτητές δημοσιογραφίας από τις ΗΠΑ (Βίντεο)

Την ευκαιρία να δουν πως δημιουργείται ένα δελτίο ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση είχαν σπουδαστές από πανεπιστήμια των ΗΠΑ που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της New Media Studies.

Η New Media Studies και το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ άνοιξαν τις πύλες τους και υποδέχτηκαν σπουδαστές δημοσιογραφίας από πανεπιστήμια της Αμερικής.

Ο επικεφαλής της σχολής και γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, πραγματοποίησε ένα σεμινάριο δημοσιογραφίας στους δημοσιογράφους του αύριο.

Παράλληλα, έδειξε με παραδείγματα τον τρόπο που φτιάχνεται ένα δελτίο ειδήσεων και μίλησε για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

«Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, είναι πολύ σημαντικό να μιλάς με Αμερικανούς σπουδαστές και να τους εξηγείς πως γίνεται η δημοσιογραφία στην Ελλάδα».

Οι δημοσιογράφοι που θα στελεχώσουν την επομένη ημέρα σε μεγάλα διεθνή μέσα, κράτησαν σημειώσεις και έκαναν τις δικές τους ερωτήσεις.

«Πιστεύω πως ερχόμενη εδώ μου δόθηκε μία καλύτερη ευκαιρία να καταλάβω πώς τα ΜΜΕ λειτουργούν και πώς μπορούν να βελτιώσουν την κοινωνία», είπε μια σπουδάστρια.

Οι εκκολαπτόμενοι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της σχολής και ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα στον απαιτητικό και απαραίτητο κόσμο της δημοσιογραφίας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου