Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η Μαρία Καβογιάννη δίνει απόψε ρεσιτάλ ερμηνείας στο «Maestro»

Στο δεύτερο επεισόδιο τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, αλλά εκείνος σκέφτεται ότι δεν πρέπει να μπλέξει

Επιστρέφει σήμερα η σειρά «Maestro » με ένα δεύτερο συγκλονιστικό επεισόδιο, μετά την πρεμιέρα που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης.

Στο δεύτερο επεισόδιο τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, αλλά εκείνος σκέφτεται ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράζεται αρκετό υλικό από το νέο project του στο MEGA και πριν από λίγο, ανέβασε στο Instagram μία κοινή του φωτογραφία με τη Μαρία Καβογιάννη, φίλη και συμπρωταγωνίστριά του στο «Maestro».

Στη λεζάντα ο σκηνοθέτης προϊδέασε το κοινό, ότι «η Μαρία Καβογιάννη θα δώσει ρεσιτάλ» απόψε.


Στη σειρά, η Μαρία Καβογιάννη υποδύεται τη Μαρία που ζει μια κρυφή σκληρή καθημερινότητα στο πλευρό του συζύγου της, τον υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο χαρακτήρας της υφίσταται βία, όπως φαίνεται στα πλάνα του τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο και σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, η ερμηνεία της αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η περίληψη του δεύτερου επεισοδίου

«Άρνηση»
Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα.

Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου