Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα σε βάρος της – «Δεν είναι δυνατόν»

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 20/10 μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τον Χάρη Ρώμα για κάποια ψευδή και κακόβουλα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν ακόμα και με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, θυμήθηκε τα πρόσφατα ψευδή σχόλια που γράφτηκαν για την ίδια.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες υπήρξαν κάποια σχόλια στο twitter που ανέφεραν ότι η Κατερίνα Καινούργιου φέρθηκε άσχημα σε σερβιτόρο στη Θεσσαλονίκη επειδή δεν την αναγνώρισε.

«Είχα πάει το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη γιατί έχω φίλους εκεί και ξαφνικά διαβάζω στο twitter ότι πήγα σε ένα εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, πρόσβαλλα έναν σερβιτόρο επειδή δε με αναγνώρισε και στο τέλος δεν του έδωσα ούτε μπουρμπουάρ. Ότι εγώ μίλησα άσχημα σε έναν σερβιτόρο φοιτητή. Εγώ, που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πόσο ευγενικός άνθρωπος είμαι. Που έχω δουλέψει και σερβιτόρα, έχω ξεκινήσει από το μηδέν πραγματικά.

Με παίρνει ο μπαμπάς μου τηλέφωνο και μου λέει, “τι γράφουν; Στεναχωριέμαι”. Του λέω, “πιστεύεις έστω και μια στο εκατομμύριο ότι εγώ υπάρχει περίπτωση να προσβάλλω έναν άνθρωπο που δουλεύει για να βγάλει το ψωμί του και να φύγω και να μην αφήσω και μπουρμπουάρ; Όλα αυτά από ένα twitter και ήθελα να απολογηθώ και να πω ότι δεν είναι δυνατόν επειδή ο καθένας βγάζει κάτι από το κεφάλι του εμείς να τρώμε αυτή τη λασπολογία» είπε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου