Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Εύθυμες κυράδες»: Το «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια και σας αποκαλύπτει τις απίστευτες μεταμορφώσεις των ηθοποιών (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης της παράστασης «Εύθυμες κυράδες» του Λευτέρη Γιοβανίδη.

Η κωμική παράσταση «Εύθυμες Κυράδες» του Λευτέρη Γιοβανίδη κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης αποσπώντας δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της.

«Το έργο του Σαίξπηρ μεταφέρεται στο 1984 και θα είναι το καλύτερο πάρτι της πόλης» δηλώνει ο σκηνοθέτης του έργου Λευτέρης Γιοβανίδης.

Η Εβελίνα Παπούλια δηλώνει χαρούμενη που συμμετέχει στο έργο γιατί όπως λέει όποτε κάνει κωμωδία είναι «μες στην τρελή χαρά». Η Τάνια Τρύπη δηλώνει επίσης χαρούμενη που θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με την Εβελίνα Παπούλια. «Έχουμε κάνει μαζί πολλές επιτυχίες και είμαστε φίλες εδώ και χρόνια» αναφέρει.

Η Ελένη Κοκκίδου υποδύεται την κυρία Κουίκλι που έχει το πανδοχείο. «Είναι η προξενήτρα του Ουίνσδορ, χρηματίζεται για αυτό και ερωτεύεται τον Φάλσταφ» εξηγεί αναφορικά με τον ρόλο της.

Η ίδια δηλώνει πως λόγω γυρισμάτων και της παράστασης και του σίριαλ, «δεν είναι καλά».

«Έχω κάνει μικροεπεμβάσεις στα μαλλιά μου και το look της παράστασης θα είναι κάτι πολύ κοντά σε αυτά που φοράω τώρα» αποκαλύπτει ο Αλμπέρτο Φάις.

Η Μαρία Χάνου εξηγεί πως ο ρόλος της πρέπει να μοιάζει με την Μαντόνα. «Δεν πρόλαβα τα 80s αλλά κάνω έρευνα. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια εποχή συνεχούς πάρτυ και απελευθέρωσης» λέει και αποκαλύπτει πως παρέα με τη Δανάη Μπάρκα έχουν ζήσει πολλά, μαζί με ξενύχτια.

«Καμιά μας δεν ήταν άτακτη, ήμασταν κυρίες» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Ήμουν στη γενιά των rave party. Ντυνόμασταν καρναβάλια για να μπούμε στα κλαμπ, εγώ ξεκίνησα με μαλλί μακρύ ινδιάνικο και μετά πήγα σε κοντό ξανθό πλατινέ» λέει ο Αργύρης Ξάφης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου