Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Ζευγάρι και στο TikTok – Τα πρώτα από κοινού βίντεο

Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte

Δείτε τα βίντεο της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte στο TikTok.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte έχουν απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι γίνονται ολοένα και πιο έντονες, ειδικά μετά τις τελευταίες κοινές τους εμφανίσεις.

Κανένας από τους δυο όμως, δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το ειδύλλιο. Αντίθετα, δηλώνουν δυο πολύ καλοί φίλοι που απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε εάν το ζευγάρι είναι μαζί ή είναι απλώς φίλοι αλλά σίγουρα έχουν πολύ καλή χημεία. Και αυτό φαίνεται εάν κάποιος δει τα βίντεο του γνωστού ράπερ στο TikTok. Συγκεκριμένα, ο Mente Fuerte έχει αναρτήσει 3 βίντεο στη διάσημη πλατφόρμα μαζί με την Μαρία Σολωμού.

Δείτε τα βίντεο στο TikTok

Στο πρώτο βίντεο που αναρτήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte φαίνεται να «δοκιμάζουν» τα φίλτρα του TikTok. Το ζευγάρι γελάει και κάνει πλάκα ο ένας με τον άλλον για τις περίεργες εμφανίσεις τους.

 

Στο δεύτερο βίντεο, ο γνωστός ράπερ και η όμορφη ηθοποιός βρίσκονται στο αυτοκίνητο. Τότε, ο Mente Fuerte ζητάει από την Μαρία Σολωμού να του επαναλάβει τι είπε και αμέσως, πάτησε το γκάζι του αυτοκινήτου. Εκείνη γελώντας του λέει «Σταμάτα, σου έχω πει μην το κάνεις αυτό δεν είναι αστείο».

 

Στο τρίτο βίντεο, το ζευγάρι βρίσκεται στον καναπέ του σπιτιού του Mente Fuerte και συζητάνε – με αλλοιωμένη φωνή και σε fast forward – για ένα ταξίδι. Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού αναφέρει στον επιτυχημένο ράπερ: «Μπορούμε να πάμε στο εξωτερικό ένα ταξίδι, ένα 3ήμερο. Θα σου πω πως το σκέφτομαι».

Συνεχίζει ζητώντας του να μην την κοιτάει περίεργα. «Γιατί έχεις αυτό το ύφος; Έχεις το ύφος ότι θα με απορρίψεις πριν με ακούσεις. Άκου πως το σκέφτομαι. Βλέπω στο Instagram ερωτευμένα ζευγαράκια διακοπές στο εξωτερικό, ξέρεις που εκείνος την βγάζει φωτογραφίες κτλπ. Θέλεις να πάμε στην Ρώμη;».

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι θαυμαστές και των δυο κατέκλυσαν με σχόλια τα βίντεο στο TikTok λέγοντας πως είναι το τέλειο ζευγάρι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου