Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τζέιμι Λι Κέρτις: Μετανιώνω για τον χαμένο χρόνο σε πράγματα που δεν είχαν ουσία (Βίντεο)

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο έδωσε η δημοφιλής ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις

Η αγαπημένη ηθοποιός του Hollywood, η οποία απείχε για αρκετό καιρό από τη μεγάλη οθόνη, επιστρέφει με την ταινία «Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες» και μιλά στο Μεγάλο Κανάλι για την καριέρα και τα παιδιά της.

«Πέρασα τρεις υπέροχες εβδομάδες στο νησί της Ιθάκης, είναι τόσο όμορφα εκεί» είπε ξεκινώντας την κουβέντα με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Οι ταινίες «Halloween»

«Είμαι το αφεντικό της παρέας, καθώς η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά χάρις στη σειρά ταινιών ‘Halloween’. Για την ακρίβεια, ο Τζέικ Τζίλενχαλ μου τηλεφώνησε, τον οποίο έχω βαφτίσει, και είχε δουλέψει με τον σκηνοθέτη της ταινίας ‘Halloween Ends’ και έγινε η αρχή, και τώρα κάθομαι εδώ, πέντε χρόνια μετά, περισσότερο ενεργητική, περισσότερο δημιουργική, πιο όμορφη, πιο δυνατή, ακόμη πιο διασκεδαστική», είπε η ίδια για τη σειρά ταινιών που την έχει κάνει γνωστή.

Όσο για τον λόγο που απείχε από τη μεγάλη οθόνη;

«Έκανα παιδιά. Η ανατροφή των παιδιών απαιτεί να είσαι εκεί».

«Είμαι αυτοδίδακτη»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή σημειώνοντας:

«Είμαι 64 ετών πλέον. Είμαι αυτοδίδακτη. Είμαι ένας άνθρωπος που έμαθα πολλά από τη ζωή. Η γυναίκα που είμαι σήμερα είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που ήμουν στα 19 μου χρόνια και έτσι πρέπει να γίνεται. Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν κάποιος μεγαλώνει. Δε μου έχει μείνει πολύ χρόνος πια. Έχω πράγματα να κάνω κι δε θα χάσω τον χρόνο μου.

»Έχασα, μάλλον, πάρα πολύ χρόνο, είναι αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο, εάν έχω μετανιώσει για κάτι πέρα από δυο – τρία χτενίσματα και κάποιες στιλιστικές επιλογές, ίσως και κάνα – δυο γκόμενους, μετανιώνω για τον χαμένο χρόνο, που χάθηκε σε πράγματα που δεν είχαν σημασία».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου