Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Εκποµπές, µεταγραφές και αποχωρήσεις στο Action24

«Κλείδωσε» η βραδινή ζώνη με Πιέρρο συντονιστή – Πρωινό για Πετρόπουλο-Κακούση – Δεν συνεχίζει ο Πολίτης

Κόσμος πάει κι έρχεται -κι άλλος… δεν έρχεται- στο Action24 τις τελευταίες ημέρες, καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια στελέχωσης του νέου τηλεοπτικού προγράμματος. Οπως μαθαίνουμε, έκλεισε πιθανότατα το βραδινό ενημερωτικό κομμάτι μετά το δελτίο ειδήσεων, στο οποίο συντονιστής θα είναι ο Γιώργος Πιέρρος, που θα έχει μαζί του την Ελένη Καλογεροπούλου, η οποία θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, και τον Δημήτρη Τάκη, που θα δίνει κυρίως το ρεπορτάζ από την πλευρά της κυβέρνησης.

Στην πρωινή ενημέρωση ακούγεται το όνομα του έμπειρου στο ραδιόφωνο Γιώργου Κακούση, που μαζί με τον Δημήτρη Πετρόπουλο ήταν για πολλά χρόνια το γνωστό δίδυμο του «Σεμνά και ταπεινά», που σταμάτησε από το ραδιόφωνο του Alpha, όπως σας είχαμε προαναγγείλει από αυτήν τη στήλη. Προφανώς αναζητούνται και πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την παρουσίαση, ενδεχομένως με μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία, καθώς φιλοδοξία της νέας ιδιοκτησίας είναι να έχει πρωινό τουλάχιστον από τις 6 έως τις 10.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται και πρωινή ενημέρωση το Σαββατοκύριακο, ώστε το κανάλι να μπει πλήρως στον ανταγωνισμό. Ωστόσο, κάποιες πρώτες προτάσεις που έγιναν σε πρόσωπα από το οικονομικό ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαν τελεσφορήσει, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

Ενδιαφέρον έχει ότι ο Γιάννης Πολίτης, ο οποίος είχε αρχικά συμφωνήσει να συμμετέχει στη νέα προσπάθεια, ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι δεν θα μπορέσει τελικά να ανταποκριθεί σε όσα του ζητούσαν, καθώς έχει σημαντικές υποχρεώσεις στην εφημερίδα που εκδίδει ο Διονύσης Παναγιωτάκης. Για την οποία, μάλιστα, υπάρχει σκέψη να μετονομαστεί σε «Action Press» από «Action24 Press». Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι ο πολύπειρος δημοσιογράφος συζητά ήδη για μεταπήδηση σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου