Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Athens Flying Week 2022: Στις 17 και 18 Σεπτέμβριου στην αεροπορική βάση της Τανάγρας (Βίντεο)

Η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2022, με τους πάνω από 500.000 πιστούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, επιστρέφει για να γιορτάσει φέτος τα 10 χρόνια της μεγαλύτερης αεροπορικής επίδειξη της Ελλάδας.

Αυτό το σαββατοκύριακο, 17-18/09, θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Τανάγρας το Αthens Flying Week, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Athens Flying Week, Πάνος Ποδηματάς, μίλησε στο MEGA, για τα βλέμματα στη φετινή διοργάνωση που θα τραβήξει αδιαμφισβήτητα το μαχητικό αεροσκάφος Rafale.

«Τελειώνουν οι προετοιμασίες για το show. Ξεκινάμε αύριο και την Κυριακή στην Τανάγρα. Θα γίνει μία ακτινογραφία των Rafale, και πτητικά και με τα ελληνικά και τα γαλλικά φτερά για να δούμε τις πτητικές ικανότητες αυτού του αεροπλάνου. Επίσης, θα έχουμε την στατική έκθεση για να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Ο κόσμος θα μπορεί να κάνει προσομοίωση πτήσης με Rafale», ανέφερε αρχικά.

«Θα δούμε και το αεροσκάφος F-18 που χρησιμοποιήθηκε το Maverick από την ταινία «Top Gun» από την ελβετική πολεμική Αεροπορία, θα έχουμε και τους Σαουδάραβες με ένα F-15 σε πτητικό και στατικό έκθεμα αλλά και τον Ζευς μας, την ελληνική συμμετοχή», πρόσθεσε ο κ. Ποδηματάς.

«Από τις 9 ανοίγουν οι πύλες γιατί οι συμμετοχές είναι πολλές», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου