Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Vintage Stories: Ο Βαγγέλης Περρής διηγείται σε άγνωστες ιστορίες από την εκπομπή «’Ολα» (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Βαγγέλη Περρή ο οποίος μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από την αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή και τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε για την ιδέα της εκπομπής και την συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Κάναμε ραδιοφωνική εκπομπή με τον Θέμο και μου είπε ότι θέλει να κάνει τηλεοπτική εκπομπή και ψάχνει όνομα. Την επόμενη μέρα του πήγα μια λίστα με 30 ονόματα και μου είπε ότι θα το πούμε “Όλα”», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν οι πρώτες ώρες του 2001, όταν ξεκίνησε η εκπομπή και κάνεις δεν περίμενε ότι θα βγάλει την χρονιά. Τα μπλουζάκια ήταν μια ιδέα του Θέμου που δεν την συζήτησε με κανέναν», συμπλήρωσε.

Για την σάτιρα, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε πως, «η σάτιρα δεν είναι εύκολο πράγμα. Δεν είχαμε καμία μήνυση ή διαμαρτυρία. Κάποιοι πολιτικοί μας έστελναν υλικό τους για να το δείξουμε στην εκπομπή. Είχαμε την ευκολία να «παίζουμε» ότι θέλουμε χωρίς καμία παρέμβαση».

Ποιους καλεσμένους ξεχώρισε και ποιους ήθελε να αποφύγει;

«Από τους καλεσμένους ξεχωρίζω τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, την Δήμητρα Γαλάνη και τον Διονύση Σαββόπουλο. Η στιγμή που δεν θα ήθελα να έχω ζήσει ήταν, όταν κάθισα στο ίδιο τραπέζι με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής», αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής με ειλικρίνεια.

«Θέλαμε να συνεχίσουμε την εκπομπή με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού, τα παιδιά μας στην ομάδα και τον Θέμο και εμένα βοηθητικούς», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου