Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σάκης Ρουβάς: Viral στο TikTok ο ξέφρενος χορός του – «Μια χαρά είσαι, πήγαινε μίλα της» γράφουν (Βίντεο)

Εμφανίστηκε ως «guest star» σε live του Αργυρού στην Κύπρο

Η τελευταία στάση του «Ελεύθερος Tour » με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήταν στη Λεμεσό της Κύπρου. Εκεί εμφανίστηκε ως guest starο Σάκης Ρούβας ώστε μαζί επί σκηνής να προαναγγείλουν την χειμερινή τους συνεργασία σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο 50χρονος πλέον περφόμερ, έκλεψε την παράσταση και κατάφερε να γίνει viral στοTikTok με τον ξέφενο χορό του επί σκηνής.

Φυσικά, το Τσίρειο Στάδιο που έπαιξαν ζωντανά, ήταν γεμάτο από κόσμο και πολλοί απαθανάτισαν τον διαφορετικό χορό του Σάκη Ρούβα. Τα σχόλια ήταν τουλάχιστον απολαυστικά.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο κάποιος έγραψε «Μια χαρά είσαι, πήγαινε μίλα της», μια πολύ viral ατάκα στα ελληνικά social media τους τελευταίους μήνες.

Άλλοι παρομοίασαν με εξορκισμό τον τρελό χορό του Σάκη Ρούβα, ενώ μερικοί σχολίασαν πως εκείνος στα 50 του χρόνια χορεύει κατ’ αυτόν τον τρόπο πάνω στη σκηνή και άλλοι πολλοί νεαρότεροι «δεν μπορούμε να σηκωθούμε από τον καναπέ να πάμε στην κουζίνα».

Δεν έλειψαν βέβαια και τα παραδοσιακά, μακρόσυρτα «Σάκη», ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε και βουτιά στο κοινό.

 

Τρελό σόου έγινε επίσης και όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να τραγουδήσουν μαζί, με το κοινό να παθαίνει… παράκρουση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου