Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Φαίη Σκορδά: Aυτός είναι ο λόγος που αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται πριν την έναρξη της εκπομπής της

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζει μία εντυπωσιακή εκπομπή με ένα υπερπαραγωγή σκηνικό, όμως η αργοπορία της κατασκευής του την άγχωσε και δεν θα είναι έτοιμο τη Δευτέρα… Γι’ αυτό και η πρεμιέρα της θα καθυστερήσει μία βδομάδα σύμφωνα με την Espresso.

Έτσι, η πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ -της οποίας δεν έχει βρεθεί ο τίτλος ακόμα- προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από τις 10.00, και πέρα από τη Φαίη, στον αέρα θα δούμε την Έλενα Χριστοπούλου, την Αφροδίτη Γραμμέλη και την Ελένη Φωτοπούλου. Άραγε στην κουζίνα της εκπομπής θα είναι ο Δημήτης Σκαρμούτσος, όπως λέγεται;

Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά

Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!

Αναμένουμε να την δούμε στις 12 Σεπτεμβρίου με την ομάδα της στον ΣΚΑΪ!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου