Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ανίττα: Η Βραζιλιάνα που άναψε φωτιές στους Αταίριαστους

Σήμερα η τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» έβαλαν φωτιά στους τηλεοπτικούς δέκτες με το βίντεο που παρουσιάσαν με την έναρξη της εκπομπής τους.

Οι παρουσιαστές ήταν εμφανώς ταραγμένοι από την προβολή του θέματος με την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια που άναψε φωτιές με την παρουσία της στα βραβεία του MTV.

Ο λόγος για την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Ανίττα που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις, και έστρεψε όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της με την εκρηκτική της εμφάνιση στο MTV.

Και οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους κατά την προβολή του βίντεο. Στα σχόλια που καταγράψαμε ήταν ότι η εκρηκτική τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό κουνώντας τα οπίσθιά της, ενώ όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν το MTV τελικά είχε πρόβλημα μόνο με τον Ιταλό Damiano που έδειξε τα οπίσθια του στο κοινό.

Μάλιστα οι παρουσιαστές παρακάλεσαν τον σκηνοθέτη να ξαναπαίξει το βίντεο σαφώς ενθουσιασμένοι με την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Ανίττα, όπου συνόδευσαν με σχόλια το videoclip του τύπου πολύ ωραία… και παρακολουθώντας τις κινήσεις της καλλιτέχνιδας σημείωσαν ότι πραγματικά έχει πάρα πολύ καλή φωνή.

Τέλος τέλος σκόρπισαν χαμόγελα με το σχόλιο ότι “κακώς αυτή η Βραζιλιάνα δεν μπορεί να τραγουδήσει στην Eurovision“.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου