Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Netflix Σεπτέμβριος 2022: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Ξεχωρίζει η επιστροφή του Cobra Kai με την 5η σεζόν του στις 9 του μήνα, ενώ από τις επίσης 15 (!) ταινίες που έρχονται την παράσταση αναμένεται να κλέψει το πολυαναμενόμενο Blonde για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε και την Άνα Ντε Αρμάς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τη λίστα με το νέο περιεχόμενο που θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix. Για ακόμα μία φορά οι σειρές είναι περισσότερες από όσες προλαβαίνει να δει κάποιος μέσα σε ένα μήνα, αφού συνολικά 15 κάνουν πρεμιέρα.

Ξεχωρίζει η επιστροφή του Cobra Kai με την 5η σεζόν του στις 9 του μήνα, ενώ από τις επίσης 15 (!) ταινίες που έρχονται την παράσταση αναμένεται να κλέψει το πολυαναμενόμενο Blonde για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε και την Άνα Ντε Αρμάς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έχουμε επίσης και την επιβεβαίωση για αυτό που σας είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες, για την 6η σεζόν του Rick and Morty. Η σεζόν παραμένει στο Netflix και θα βλέπουμε τα νέα επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση από τις 5 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου